Firmaaftaler.


Jeg tilbyder firmaaftaler baseret på min. 6 mdr. - for at sikre både jer som kunder og mig som behandler.
5% rabat gives de første 6 måneder og herefter forhandles rabatterne samt betaling for videre forløb.
Man får udleveret et ID-kort, som skal fremvises inden en behandling, både af chef og ansatte.
Skal vi tage en snak?

Mit WHY

Min mission er at hjælpe mennesker, uanset hvad de kommer med. Jeg bruger min erfaring, uddannelse og evne til at se det hele menneske i kroppen. Jeg er dybt dedikeret til mit fag og min passion for altid at yde mit allerbedste for at lindre smerte, afspænde muskler og give kroppen velvære. Jeg anvender markedets bedste produkter, hvis hovedingrediens er Aloe Vera, fordi jeg ved hvilken forskel det gør både før, under og efter behandlingen.

For mig er det et spørgsmål om altid at komme:
"Hele vejen rundt - for vores kroppe er komplekse og skal anskues fra flere vinkler".

Min erfaring

Jeg er uddannet massør og har taget kurser i både Hot Stone og Cupping massage, fordi jeg elsker at lære flere nye tekniker, som kan komme mine klienter til gode.

Jeg er udlært Social og Sundhedshjælper i 2013 og arbejdede i udkørende grupper og på plejehjem i ca. 7 år. Derudover har jeg færdiggjort grundforløbet i kosmetikerudannelsen og har desuden også taxakørekort.

Det betyder, at jeg har en bred vifte af erfaringer og har arbejdet med forskellige faggrupper og derigennem mødt en masse mennesker, som ofte har haft problemstillinger ift. deres kroppe.

Jeg brænder for at hjælpe og gøre mit til at mine klienter får det bedre, uanset hvilken udfordring de kommer med, men jeg ved også, hvad jeg kan hjælpe med og hvad jeg ikke kan. Det er mennesket, der er vigtigst for mig og er jeg ikke den bedste til at løse udfordringen, sender jeg vedkommende videre til andre faggrupper.

Hvorfor Aloe Vera?

Aloe Vera er kendt for at have mange gode egenskaber - både udenpå og indeni. De produkter jeg bruger er, efter min erfaring, markedets bedste indenfor Aloe Vera. De produkter man bruger som behandler kan give en stor forskel  - både under og efter behandlingen.
Jeg ønsker at give mine kunder en ekstraordinær oplevelse hos mig og derfor har jeg intet andet valg end at bruge de bedste produkter på markedet, som kan købes i klinikken.

Klik Her for at læse mere om de aloe vera produkter, jeg anvender